måndag 8 december 2014

Svamppajen

Måste tipsa om en supergod paj. Svamppaj. Fick idén av min kollega i torsdags, faktiskt också huvudingredienserna tidigare i höst :)

1. Gör en vanlig botten efter något standardrecept. Jag blandade friskt i min både potatismjöl, vetemjöl och grahamsmjöl. Förgrädda några minuter. 

2. Rör ihop ett paket Creme Bonjour med kantarellsmak, svampar (använde trattkantareller denna gång) och fetaost. Man kan också ta med broccoli om man vill, det passar bra ihop men visste att det inte skulle accepteras i detta hushåll ;)

3. Bred ut fyllningen i pajskalet, strö riven ost på och grädda i ugnen. Njut av den varm, gärna med ett gott rödvin till.

Super enkelt. Super gott. Helt bara super!

2 kommentarer:

  1. Låter gott, skall prövas på den där påsen kantareller jag har i frysen!

    SvaraRadera