fredag 18 februari 2011

dagens verk

Jag har laminerat i dagarna två. Idag kopierade jag så det stod härliga till och sen sprutade det undervisningsmaterial ur mig så det stod härliga till!
11 st. korsordshäften till Bibelkuppen (eleverna har själva tillverkat bibelkryssen, jag har bara kopsat å sorterat å hålat å lagt ihop....)
11st Finska -liten grambok med grammatik + 1st facit (oifyllt, man kan väl inte vara överambitiös heller!)
4 st Intelligent på tangent där det sorterats in alster å material eleverna gjort.
Sen orkade jag inte mer. Sa tack å hej å tog helg.
Sen kan jag bli högt irriterad på folk som FORTFARANDE tror att lärare jobbar 9-15 och aldrig gör ngt annat och aldrig förbereder och kan låta helt förvånade när de ringer och frågar vad jag gör och jag säger att jag är på jobbet eller på väg hem där mellan kl.16-18. Vah?!? Vad har du gjort då?!?! Typ, JOBBAT det som är min plikt och som jag gör varje dag!

Nåja, nu är det veckoslut och helg och trevligt och mysigt.
Vi skall bada i sunkbastun för första gången om 20min och jag är lätt skeptisk. Den är ju inte renoverade de senaste 20 åren typ, där finns säkert en å annan sjukdom som kryper kring.
Men sen blir det betydligt trevligare; sushi å rödvin.

3 kommentarer:

 1. Ja och så lite upprepningar igen:
  Så det stod härliga till
  20

  ;)

  SvaraRadera
 2. Har märkt att vissa lärare gärna jobbar på skolan efter dagens slut, men det passar inte alls mig.

  Åker hem direkt, äter mellanmål och tar igen mig ett par timmar. Sedan tar kvällsskiftet vid med förberedelser och provrättning. Är så mycket mera kreativ i min egen kammare.

  SvaraRadera
 3. och jag är precis tvärt om, då jag kommer hem försvinner allt som har med jobb att göra ur min hjärna och det är bara slapphet och mys som råder.
  Har prövat att jobba hemifrån och det går inte alls, så jag fixar allt klart så jag får i lugn och ro njuta hemma under kvällen sen :)

  SvaraRadera