söndag 17 oktober 2010

home sweet home!

tillbaka i Helsingfors efter 9 dagar på vift.
Och som vi har viftat sen! Har haft en helt underbar resa och de sista tre dagarna var bara för fantastiska; jag har varit till himmelriket och vänt ;)
Mer om det en annan dag.

För att notera att jag är hem igen;
först springa med mina 40 extra kg å 10cm klackar till spåran så jag inte missar den (väldigt bra dag att välja att gå in mina nya skor). Fyllo som gormar 2 platser bort och jag kan inte flytta mig pga de extra 40kg. Gammal tant som nästan faller och bryter nacken av sig efter att ha försökt komma förbi mina 40kg för att dra kortet, och precis då åker spåran iväg. Fyllot börjar gorma åt mig att jag är en dålig människa. Sen då jag skall stiga av på egen hållplats gormar fyllot att ngn skall hjälpa den lilla flickan med så många extra kg. Oj vad jag saknat denna stad, NOT!

Sen jag kom hem har jag handlat och hällt i mig 1 portion nudlar! som jag saknat dem under dieten (måste passa på idag, sista fusk-dagen nu kompis!), kollat FB och bloggarna och nu borde jag packa upp, tvätta och jobba :( Men det finns en viss risk att allt det lämnar till imorgon :D

Och så ligger ett lila kuvert och väntar på att bli öppnat, jag vet det innehåller fina nyheter! Frågan är bara om jag vann vadet eller ej, spänningen är oliiidlig!!!!!

2 kommentarer:

  1. Minä förstås, min intuition efter alla dessa år kunde inte slå fel...d va så utdraget så e va eg int så svårt mer ;p

    SvaraRadera