tisdag 5 oktober 2010

min pensionsförsäkring


är mina älskade muminmuggar!
I like them a lot och det nästa jag skall börja samla på är böckerna! Har inledd handduks-samlandet fast det går lite trögt för de kostar så mycket :), muggarna är snart klara och hand-handdukarna är en bit på väg. Vackert vackert med vackra saker!

Gillar dock de gamla "vintage"muggarna bättre än dessa nya, pastelliga posh-muggar.
Behöver muuten förslag och idéer på en mumin-karaktär som påminner om min fästman och en som påminner om mig. Vilka kommer ni att tänka på i första hand?!? Förslag tack!

Fick ångest över förra "Kära dagbok idag har jag gjort....sen skall jag göra..."-inlägg. Men sånt får ni ta mellan varven, det ligger ännu i ;)

2 kommentarer:

 1. Hej Tittsku miin!

  Nej , jag har inte ännu hört vilken de ska dra in som nästa muki, men ja lovar att att skvallra till dig så fort jag får veta!

  Förslag: Du e lilla My el Mymlan o A e... hmmm.. Vet du de sku borde göra en muki me Snorkfrökens brorsa, han Snorken..? Som byggde ett flygande skepp..? De sku passa A! Kanske de e nästa..? Annars e ni som Tofslan o Vifslan!

  Iso hali ja poskipusi!

  /Lena

  SvaraRadera
 2. Hihi, ja va å kolla på deras sida och de har tagit bort perhemuki, så få se vad som kommer istället. Eller om de räknar den lila som kom i våras ti det..?!?

  Ja han finns ju inte alls, konstigt! Kanske han kommer bara man har tålamod.

  Jee, snart kommer ni hit och hälsa på. Hurra!
  KRAM

  SvaraRadera