tisdag 26 oktober 2010

parmesan!

Det är gott, om man använder mängder av det!
Jag har kokat broccoli 2 ggr under senaste tid (har ALDRIG tänkt det skulle hända men men...) och det roliga är att det blev riktigt gott :o Om man saltar å pepprar å dränker dem i riven parmesan så glider de ner som bara den.

Nu sitter jag här med rödbrusiga kinder. Vet inte om min kropp fick en blodsockerchock efter min middag. Jag skall iaf snart börja författa texter om Hildegard av Bingen, Franciskus från Assi och tiggarmunkarna franciskanerna. Och sen göra uppgifter och arbetsblad. Ibland önskar jag så att jag jobbade annanstans.

Men nu skall jag faktiskt snart börja göra ngt! Heja heja, bara kolla FB och tusenelva bloggar först :D

2 kommentarer:

  1. Det blir lättare sen när du jobbat något år och har mycket material färdigt gjort. Några hundår först bara:)

    Tänk på alla de som är avundsjuka på våra korta arbetsdagar och långa semester...

    SvaraRadera
  2. I och för sig, men i specialklasser kan du sällan använda samma material flera gånger eller flera år eftersom de har så individuella behov...

    Några FÅ korta arbetsdagar har jag hittills upplevt, tyvärr e 10h dagar ännu mer regel än undantag. Men den som väntar på ngt gott... :)

    SvaraRadera