torsdag 30 december 2010

möte

Jag skall på möte till min nya arbetsplats om ½h, och DET gör mig så lyckligt nervös så jag verkligen hoppar ur klänningen snart! Fast idag har jag ingen klänning...Oh så spännande och roligt det kommer att bli! Återkommer med läseordningen sen, vad jag blev tilldelad för ämnen :)
Samtidigt fortsätter det att ramla in mail om utvecklingssamtal i min inkorg, jag hade hoppats på att de skulle förstå att jag inte hinner med alla 11 på 4 dagar, men det ser inte ljust ut om det fortsätter så här. Känns lite splittrat att ha sina jobbceller på 2 olika ställen, och olika är just vad de två skolorna är. Som natt och dag!
Blir alldeles kallsvettig då jag tänker på vad jag skall göra då jag återvänder till hufvudstaden, så bäst att förtränga allt ännu i några dagar. Bara göra en mental lista lixom...

Hej hopp nu brummar jag snart iväg! :) :)

4 kommentarer:

 1. Jag brukar föreslå tider själv och så får de ringa om de vill ändra sen. Lite frihet får man väl ha även som lärare:)

  SvaraRadera
 2. Jag också,men nu hade jag gett 3 akuttider till dem som verkligen BEHÖVER det eftersom jag slutar om 4 dagar och flyttar hem igen och är inte där v.6 och v.7 då hela skolan har samtal. Jag hade inte räknat med att så många tyckte de hade akuta bekymmer....

  SvaraRadera
 3. Hmm, kan tänka mig att folk har lite andra prioriteringar där i huvudstaden.

  Välkommen tillbaka till landet, du ska se att det är lite bättre arbetsförhållanden här!

  SvaraRadera
 4. Tack!
  Det är jag själv övertygad om också, skall bli så skönt att jobba i en liten skola på landet med idel trevliga människor!! :)

  SvaraRadera