fredag 31 december 2010

mummu-duunit!

Jag håller på att förvandlas till en riktig mummu som inte använder smink, pincett, hårborste, deodorant, parfym eller andra hygienartiklar. Jag har hudfärgade underkläder och mina trosor går ändå upp till bysten.
Sen zoomar jag runt i mina dubbla kalsonger och stickasockor dagarna i ända och klagar över hur det drar i vår lägenhet. Ja, och så kollar jag ju lite genom köksfönstret vad som händer där utanför också! Denna Morgon stund har guld i mun bild är faktiskt knäppt genom köksfönstret också, för vi hade ingen kamera med i morse då vi va ut!
Inte en enda liten sovmorgon har detta lov innehållit :( Skall därför lura tuppen lite idag på e.m, förhoppningsvis i nya soffan!!!

Och man tar ju seden dit man kommer. Tidigt i morse hade vi klätt på oss det mesta vi äger i stoppa-dräkt-format, dragit fram den röda och den blå och svischade fram längs gångbanan i Vörå City. Där fanns typ 1 annan själ och det var inte ens ljust ute! Stod nästan och ryckte i dörren innan banken öppnade. Men nu har vi löst in våra checkar, tagit pengar att betala soffan med och öppnat vårt sparkonto. Min benämning på det är Bröllopskontot och A´s benämning på det är Tvättmaskinskontot. Så, det återstår att se vad vi använder det först till ;)

Nu skall jag petala lite rääknings å sen koka ihop mitt bidrag till kvällens nyårsmeny.

Gott Nytt År till er alla!!!

3 kommentarer:

 1. oj, jag kom oxå på att jag äger hudfärgade underkläder.

  SvaraRadera
 2. Det värsta är att jag har 2! nedre delar och 1 övredel!!!!
  men de ÄR faktiskt praktiska då man har sommarklänningar av tunt tyg...

  SvaraRadera
 3. Det värsta är att jag har 2! nedre delar och 1 övredel!!!!
  men de ÄR faktiskt praktiska då man har sommarklänningar av tunt tyg...

  SvaraRadera