måndag 27 december 2010

Nu är den slut!

Julen är förbi och vardagen är åter här...skönt det med!
En liten resumé av helgen kommer här;

Tomten hittade till Kronoby, massor av klappar hade han med sig och barnen var exalterade. Jag hade tydligen varit ganska snäll, fick massor av paket och superfina saker!! Kommer eventuellt bilder sen, då jag packat upp allt igen :)

Sen var det dags att bege sig till Vörå och föräldrahemmet. Där fanns ännu mera klappar å fina saker. Vi öppnade omgång 2 av paket och njöt sen av nötter å umgänge.
Vädret denna jul va ju jävligt kallt!
Men vackert var det med all snö i träden som gnistrade å glimmade i solskenet.

På juldagen va vi ut med gänget i staden, men jag blev så besviken så jag har inte kommit över det än. Usch och fy och nästa år blir det nog mys hemma hos ngn i stället!!!

Nu är vardagen här, jag har myst med frukost å dator i snart 2h så borde väl packa på mig kläder och ta mig till H-H på en promenad. För att få gjort ngt här hemma sen...
Då vi flyttade in hit fick A av svärmor ett äktenskapstäcke, jag vet inte om det heter det på riktigt men skit samma :) Jag hade länge sett fram emot det för hon lovade oss ett för typ 1 år sen...och det var lite varmt å svettigt å mkt dragande då vi använde ett litet täcke.
Nu har vi stort å fint å skönt, men efter att vi tagit det i bruk har vi inte sovit bredvid varandra en enda natt. Det är ju som så stort så man slipper å vingla i väg till andra ändan av sängen, så nu vet jag inte vad det skall få för betyg, hiss eller diss.......???!??

2 kommentarer:

  1. va skoj! men påsant, hur kan man sov under samma täcke? duktigt av er, jag sku nog få frysa om vi bara hade ett..;)

    SvaraRadera
  2. E går no, man måst ligg näär varader å sen lär se dra i taktiska stunder :)

    SvaraRadera