måndag 31 januari 2011

Adjö Smedsgatan!

Lite bilder från helgens flyttbravader, trötta arbetare, små olyckshändelser, vackert väder och min lilla söta gata, min lilla lägenhet och min vackra omgivning, och fönstren ovanför dörren, genom dem har kikats på än det ena än det andra genom åren då de ligger så strategiskt placerade rakt ovanför :)
Minispisen kom de och bytte ut på söndagen så nu finns där en fullstor, men lika smal. Och väggarna i kökshörnet skulle väl målas lite diskretare färg tror jag bestämt. Själv skall jag endast lämna över nycklarna åt följande hyresgäst Hanna och det känns lite vemodigt nu att säga
Hejdå Smedsgatan
Hejdå Rödbergen
Hejdå Fredriksgatan med alla härliga små krypinaffärer
Hejdå buss 14 och spåra 3
Hejdå Tölö
Hejdå Helsingfors
och tack för allt.
I will always remember you and you/the years I spent there will stay in my heart forever!
En liten tår får man väl allt fälla?! Och vara pikulite sur på den person som tvingade mig att flytta därifrån?!? Åtminstone en dag eller två!!

Men nu är det dags att koncentrera sig på framtiden; ett bröllop (ej eget än så länge...), ett hem, min ekonomi, mitt förhållande och mina bristande sociala färdigheter gentemot mina närmaste vänner. Alla dessa punkter skall det göras något åt inom februari månad!!!

2 kommentarer:

  1. Ser fram emot lördagen :)

    SvaraRadera
  2. Absolut!
    Kommer nog att vara lite spännande, men efter mat å program släpper väl det och då är det dans å skoj som gäller resten av kvällen och natten ;)

    SvaraRadera