torsdag 25 november 2010

typiskt!

Det är så TYPISKT, jag har inte mkt socialt liv här i stan. Inte mot vad jag hade i hemsoporna. Nu hade jag lyckats riktigt bra att boka in besök hos en kär vän i morgon (har träffat henne 1 gång sen jag kom tillbaks i höstas!), vi skulle skvallra, bada bastu och dricka vin tills min hjärtevän kommer och hämtar mig.
Men nu fick jag ställa in det.
För nu har han ledigt imorgon och är på väg hit redan nu!!!!! Jag kommer att få oväntat besök redan i natt!!! Lycka och kärlek åt folket å mest till mig!
Fast ingen lycka för min vän relation :/

Jag har dragit fram ljusstaken i klassen ikväll. Men kommer inte ihåg vem jag lånade ut skarvsladden åt så den är ganska mörk...smättade upp fjolårets tomtepyssel (som jag glömde skicka hem med dem i fjol och g(l)ömt i skrubben sen dess) på bakväggen så nu är det lite mysigare. De har varit lite dåliga på att producera i år, 1 teckning har de åstadkommit på hela hösten, en med skogsbär.... :D

Saknar nu 3 plagg till i min garderob; svarta tights (köpte nya för 3 veckor sen efter att de andra farit på vift..), mjukisbyxor (kunde va bra att dra ovanpå då man är rastvakt..) och en röd vintrig klänning (hade tänkt ha den imorgon dagen till ära..).
Jag blir så ledsen på mitt skrubbmonster som måste äta upp alla mina kläder!!!!!!

Så det tar jag mig en glögg på och myser ner i soffan tills telefonen ringer :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar